Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 10:53

Француски кошаркаш Матијас Лесор због повреде неизвестан за Мундобаскет

Нови кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор могао би да пропусти предстојеће Светско првенство због повреде зглоба, преноси Баскетњуз.
Лесор, који је прошле сезоне играо за Партизан, наступио је на 28 утакмица за селекцију Француске.

Матијас >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << није одрадио ниједан тренинг са саиграчима из репрезентације Француске због повреде зглоба. Француски медији наводе да медицински тим националног тима "триколора" прати опоравак новог центра Панатинаикоса. Он неће играти док се у потпуности не опорави, а наступ Лесора на предстојећем Мундобаскету је под знаком питања.
Лесор (27) неће играти на пријатељским мечевима против Туниса и Црне Горе, а уместо њега у репрезентацију је позван центар Асвела Ив Понс.
Лесор ће шестог августа проћи нове медицинске прегледе уочи пријатељских дуела против Венецуеле и Литваније, а потом ће бити одлучено да ли ће се искусни центар прикључити припремама националног тима за СП. Француска ће до почетка Мундобаскета одиграти седам припремних мечева.
СП ће бити одржано од 25. августа до 10. септембра у Јапану, Индонезији и Филипинима, а Француска ће бити у групи са Летонијом, Либаном и Канадом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.