Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 08:33

Никола Топић МВП Европског првенства за јуниоре, Марковић у најбољој петорци

Српски кошаркаш Никола Топић добио је МВП награду за најкориснијег играча Европског првенства за јуниоре, које је синоћ окончано у Нишу победом Србије над Шпанијом са 81:71. Србија има чак два играча у најбољем тиму Европе јер је и Богољуб Марковић изабран у најефикаснију >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << петорку првенства.
Топић је играо одлично током целог турнира, а у финалу је био најефикаснији играч меча са 24 поена.

Кошаркаш Црвене звезде је на првенству имао импресиван учинак, са просеком од 15,3 поена, 5,1 асистенције и 3,7 скокова.
Њему се у најбољој петорци турнира придружио и његов саиграч Богољуб Марковић који је турнир завршио са просеком од 14,1 поен, 7,0 скокова и 1,7 асистенција по утакмици.
Награду је Топићу уручио председник ФИБА Европа, Шпанац Хорхе Гарбахоса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.