Izvor: RTS, 30.Jul.2023, 23:12

Бахар: Морамо боље, црвени картон нам је олакшао посао

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је после победе над Војводином (5:0) на старту Суперлиге Србије да његова екипа мора да игра још боље и да их чека још посла. 
Бахар истиче да им је играч мање за Војводину на самом старту значајно >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << олакшао надметање. 
"Волимо ми да побеђујемо, али морамо да играмо боље. Црвени картон, пенал... Тај почетак нам је олакшао посао, то се дешава и добро смо тад реаговали, али морамо још боље, чека нас још посла. Наравно, другачији су такмичарски од пријатељских мечева, али на нама је да наставимо са добром игром и у предстојећим утакмицама'', истакао је израелски стручњак у изјави после меча..
Упркос резултатском дебаклу, тренер Војводине Радослав Батак није био незадовољан.
"Морам да будем искрен и објективан, иако звучи парадокасално у овом високом поразу, али имали смо ми сасвим добре периоде. Рано добијен црвени картон, па пенал...Ипак, добра ствар и за клуб, и за екипу и мене као тренера, је што смо имали два веома млада дебитанта, Буснића и Јовановића, а мислим да смо чак и са 10 играча били храбри. Оваквој Звезди створили смо три, четири стоодстотне шансе. Наравно, кад примите пет голова, остаје само да се извуку позитивне ствари. Нарочито нама, пред четвртак и АПОЕЛ, на који позивам све наше навијаче јер нам је подршка потребна", рекао је Батак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.