Izvor: RTS, 30.Jul.2023, 14:43

Анчелоти после пораза од Барселоне: Ово ми се никад није догодило…

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти био је изненађен поразом од вечитих ривала у пријатељском мечу али није био забринут после убедљивог пораза. Све је приписао променљивим несрећним околностима и констатовао да је боље што им се то сада догодило него да се деси >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у првенству.
Каталонци су на пријатељском мечу у Арлингтону, у Тексасу славили са убедљивих 3:0, а фудбалери Реал Мадрида су чак пет пута погађали пречку или стативу.

„Ретко се коме догоди да пет пута у току утакмице погоди оквир гола. Мени се тако нешто никад раније није догодило, али боље је да се то десило сад у предсезони него у неком важнијем тренутку. Деловало је као да је противник имао зид испред мреже, казао је Карло Анчелоти за клупски сајт.
Укратко се осврнуо и на тренутни састав тима констатујући да је изузетно задовољан напретком млађих играча.
„Правимо нови тим, желео сам да видим како су се неки млади играчи прилагодили новој ситуацији. Могу да кажем да је све у реду, морамо да наставимо овако. Добро је што смо и без класичног нападача имали доста прилика. Сви знамо шта можемо да очекујемо од Модрића и Кроса, али ми је драго да су и млади момци показали да овај тим има веома добру будућност“.
Наредни пријатељски меч Реал Мадрид игра 3. августа против Јувентуса у Орланду, на Флориди.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.