Izvor: RTS, 30.Jul.2023, 14:15

Међедовић изборио пласман на турнир у Кицбилу

Српски тенисер Хамад Међедовић победио је Аустријанца Лукаса Нојмајера са 2:0 (6:3,6:1) у финалном мечу за пласман на турнир у Кицбилу. У главном жребу турнира су још двојица наших тенисера Ласло Ђере и Душан Лајовић.
Хамад Међедовић наставља серију >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одличних игара којом је прошле недеље стигао до полуфинала у Гштаду, чиме је напредовао са 183. на 146. место АТП листе, а сада је успешно прошао квалификације за турнир на шљаци у Кицбилу.

За убедљиву победу над Лукасом Нојмајером, који је 255. на листи, требао му је само 51. минут игре, а у првом колу квалификација, Међедовић је победио домаћег играча Лукаса Мидлера (898. место) са резултатом 6:4, 7:6 (7:4).
У главном жребу Кицбила већ су Ласло Ђере (57), који је пети носилац и играће против Аустралијанца Кристофера О'Конела (68).
Седми носилац турнира је Душан Лајовић (60) који ће се надметати са Џиџеном Џангом (79), најбоље пласираним кинеским тенисером. Џанг је био Ђереов ривал у полуфиналу на шљаци у Хамбургу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.