Izvor: RTS, 29.Jul.2023, 23:54

Дуљај: Верујем да ћемо бити бољи из меча у меч

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је након утакмице са ТСЦ-ом, да верује да ће његов тим играти све боље и боље из меча у меч.
Фудбалери Партизана и ТСЦ-а ремизирали су 3:3 (2:2) у дербију првог кола Суперлиге Србије.
"Наравно да нисам >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << задовољан када примимо гол како смо га примили, када је време практично истекло. Нећу коментарисати суђење, а публика је могла да ужива у европској утакмици јер се играло за гол више", рекао је Дуљај.
Тренер Партизана апострофирао је аплауз који су његови играчи добили од навијача црно-белих.
"Честитам играчима и публици, награда је аплауз који су момци заслужили. Верујем да ћемо бити бољи из меча у меч и само нека наставе, само заједно, јер само заједно можемо доћи до циља", изјавио је Дуљај.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.