Izvor: RTS, 29.Jul.2023, 07:34

Почиње фудбалска Суперлига Србије, први дерби у Бачкој Тополи

Нова сезона у фудбалској Суперлиги Србије, после много перипетија и једнонедељног одлагања због "случаја Kолубара", почиње, а први дерби одиграће у Бачкој Тополи између ТСЦ-а и Партизана.
Шестоструки узастопни шампион и први фаворит за титулу Црвена >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << звезда сутра увече на стадиону "Рајко Митић" дочекује Војводину.

Чукарички ће, уз бесплатан улаз, на Бановом брду дочекати Раднички из Ниша, Спартак је у Суботици домаћин ИМТ-у, а Вождовац чека Јавор.
Нови Пазар и Раднички из Kрагујевца ће се се борити за прве бодове, док у Kрушевцу екипи Напретка гостује Железничар из Панчева.
Kоло се завршава у понедељак дуелом између Младости и Радника у Лучанима. 
Парови првог кола Суперлиге Србије:
Субота: 
18:55 Чукарички - Раднички Ниш
18:55 Спартак ЖК - ИМТ
21:00 ТСЦ - Партизан
21:00 Вождовац - Јавор Матис
Недеља:
18:55 Напредак - Железничар
18:55 Нови Пазар - Раднички 1923
20:00 Црвена звезда - Војводина
Понедељак:
19:00 Младост - Радник

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.