Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 15:07

Ђере елиминисао Мусетија за полуфинале Хамбурга

Српски тенисер Ласло Ђере савладао је Италијана Лоренца Мусетија у четвртфиналу турнира у Хамбургу са 2:0, по сетовима 7:5, 6:3. Ђере ће у полуфиналу АТП турнира у Хамбургу играти против  Жанг Жиженг.
Меч између српског и италијанског тенисера трајао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је сат и по времена. Мусети је био бранилац титуле на такмичењу у Хамбургу.

Српски тенисер ће се борити за своје пето финале у каријери.Ђере је до сада освојио две титуле у сениорској конкуренцији и играо је два финала у којима је поражен.
У првом сету меча између Ђереа и Мусетија виђена су три брејка, а од тога два су припала српском играчу. Мусети је први одузео сервис противнику, а затим је Ђере узвратио за изједначење - 4:4. У финишу првог дела игре Ђере је направио брејк и успео да направи предност у сетовима - 7:5. 
У другом сету Ђере је у потпуности био бољи од Италијана. Пропустио је три брејк лопте, а пресудило је одузимање противничког сервиса за вођство од 5:3. 
Ђере је други пут у каријери стигао међу четири најбоља играча на турниру у Хамбургу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.