Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 14:12

Лазић остаје у Црвеној звезди и следеће сезоне

Капитен кошаркаша Црвене звезде Бранко Лазић играће и следеће сезоне за шампиона Србије, објављено је на клупском сајту.
Бранко Лазић (34) је са челницима вицешампиона АБА лиге потписао нови једногодишњи уговор и наставиће да игра за клуб у ком >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је непрекидно од 2011. године. Наредна сезона биће му 13. у низу у црвено-белом дресу.

Како је саопштено на сајту Црвене звезде, Лазић је рекордер клуба у скоро свим статистичким параметрима. Годинама је један од најбољих дефанзиваца у Европи и најбољи у АБА лиги (два пута биран за најбољег дефанзивца регионалне лиге).
Одиграо је 756 утакмица у црвено-белом дресу, освојио је чак 22 трофеја (6 АБА лига, 8 титула првака Србије, 7 купова Србије и Суперкуп АБА лиге), а укупно је убацио 3351 поен. Играч је са највећим бројем одиграних "вечитих дербија" - чак 86 у свим такмичењима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.