Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 11:14

Ракоњац дошао у ТСЦ на једногодишњу позајмицу

Црногорски фудбалер Марко Ракоњац наредне сезоне ће играти за ТСЦ као позајмљен играч московске Локомотиве, објавио је клуб из Бачке Тополе на званичном сајту.
Ракоњац (23) ће тако играти и за четврти клуб у Србији, пошто је пре доласка у ТСЦ био >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << члан Чукаричког, ИМТ-а и Црвене звезде.

"Млади, перспективни црногорски центарфор који је раније носио дрес Црвене звезде и Чукаричког стиже на позајмицу из руске Локомотиве. Марко, добродошао у ТСЦ породицу", стоји у објави клуба са севера Србије.
Ракоњац је други део прошле сезоне провео у Црвеној звезди као позајмљени играч Локомотиве и на 11 утакмица за шампиона Србије постигао је четири поготка.
У ТСЦ-у се надају да ће Ракоњац бити добра замена за Петра Раткова који је недавно продат Салцбургу за 4,5 милиона евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.