Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 08:32

Стефановић: Први циљ смо остварили, ушли смо у борбе за медаљу

Селектор јуниорске репрезентације Србије Ненад Стефановић био је задовољан игром тима и констатовао да је остварен први циљ пласманом у полуфинале Европског првенства и да трена наставити даље“корак по корак“.
Млада селекција кошаркаша Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << савладала је Израел са 83:65 и пласирала се у полуфинале Европског првенства у Нишу, а селектор је констатовао да је тим одиграо и можда најбољу утакмицу на турниру.

"Честитам момцима на огромној победи. Ушли смо у борбе за медаљу, то је оно што смо хтели. Мислим да смо дефанзивно одиграли најбољу утакмицу од како смо заједно. Офанзивно је било уобичајено. Немам утисак да смо имали њихово поштовање, али мислим да га сад имамо. Први циљ смо остварили. Идемо корак по корак", рекао је Стефановић за сајт Кошаркашког савеза Србије.
Јуниоре већ у суботу (20.30) чека Немачка и битка за финале.
"Сутра је припрема за Немце који су одличан тим. Јако су добри на свим позицијама. Играли смо две пријатељске утакмице, али њима тад није играо први плеј, а нама је играо први центар. Тако да није меродавно уопште", закључио је Стефановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.