Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 22:50

Са Пинто: Поносан сам што сам био тренер Звезде, реванш са Војводином отворен

Тренер фудбалера кипарског Апоела Рикардо са Пинто истакао је након тријумфа његовог тима против Војводине у другом колу квалификација за Лигу конференција да је још увек све отворено и да је поносан што је био тренер Црвене звезде.
Фудбалери >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Војводине доживели су пораз у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција од кипарског Апоела 2:1.

"Поносан сам што сам био тренер Црвене звезде, имам сјајна сећања на Србију, људи су дивни. Драго ми је што клуб сада постиже много боље. Ситуација је сада тамо много другачија, моја сећања ме највише вежу за не баш најсјајнију финансијску ситуацију. Не бих да причам сада о томе, фокус је на утакмици са Војводином", рекао је Са Пинто на конференцији за медије.
Други меч Војводине и Апоела у оквиру другог кола квалификација за Лигу конференција на програму је 3. августа у Новом Саду.
"Нисмо још завршили посао, Војводина је веома добар тим. У реваншу је све отворено", истакао је Пинто.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.