Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 21:43

Батак: Друго полувреме модел за реванш, грешке последице неискуства

Тренер фудбалера Војводине Радослав Батак истакао је након пораза од Апоела да је друго полувреме меча пример како би његови изабраници требало да играју у реванш сусрету против кипарског тима.
Фудбалери Војводине доживели су пораз у првом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мечу другог кола квалификација за Лигу конференција од кипарског Апоела 2:1.

"Превише смо респектовали противника у првих 20-25, али модел како је потребно да играмо у реваншу је друго полувреме. Не замерам ништа мојим играчима, грешке су последица неискуства. У реваншу је само битно да поновимо приступ, да будемо слободнији, са квалитетнијом завршницом и победа нас доводи у ситуацију да смо близу пролаза", рекао је Батак на конференцији за медије у Никозији.
Пре реванша у Новом Саду Војводина игра против Црвене звезде у Београду.
"Никада ни као играч, ни као тренер нисам играо са смањеним интензитетом. Имаћемо само два дана за опоравак и шансу ће добити свежији играчи. Распоред је тежак, хтели смо да одложимо утакмицу, није нам се изашло у сусрет и тако је како је", поручио је Батак.
Други меч Војводине и Апоела у оквиру другог кола квалификација за Лигу конференција на програму је 3. августа у Новом Саду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.