Izvor: RTS, 27.Jul.2023, 15:51

Александар Поповић напустио Партизан и потписао за Дунајску Стреду

Српски голман Александар Поповић званично је напустио Партизан и потписао уговор са Дунајском Стредом, у Словачкој, објавио је београдски клуб.
Млади голман је са новим клубом потписао уговор на три године, док је Партизану од трансфера припало >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 210.000 евра, плус одређени проценти од наредне продаје.

"У Партизан сам дошао са својих 15 година и тада ми се остварио дечачки сан да играм за клуб који волим. На жалост, дошло је време за растанак, али мислим у право време и за мене и за клуб, пре него што се сретнемо поново. Ја ћу дати све од себе да напредујем, стекнем нова искуства и, када дође тренутак, да се вратим у Партизан да завршим оно што нисам успео. До тада, мојим саиграчима желим, пре свега, здравље и мало спортске среће, па да нападну титулу у наредној сезони. Још једно велико хвала свима. Волим Партизан, изјавио је Поповић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.