Izvor: RTS, 26.Jul.2023, 23:22

Бахар: Ово је само почетак, желимо да напредујемо из утакмице у утакмицу

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је после победе његове екипе над Фјорентином (5:0) да је задовољан целим припремним периодом и да жели да екипа настави да напредује из утакмице у утакмицу.
Звезда је убедљиво савладала Фјорентину >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у генералној проби пред почетак шампионата Србије.
"Срећан сам што смо одиграли овако и победили на овај начин и што су навијачи отишли срећни са стадиона. Победили смо веома квалитетну екипу и одиграли на високом нивоу", рекао је Израелац на конференцији за медије после утакмице.
Српски шампион одиграо је утакмицу на високом нивоу, нарочито у првих 45 минута, али израелски стручњак каже да је ово тек почетак.
"Ово је само почетак, задовољни смо припремним периодом, желимо овако да изгледамо и у званичним утакмицама. Желимо да напредујемо из утакмице у утакмицу, наставићемо са радом. Циљ је да интензитет који смо имали у првих пола сата продужимо на 45, 60 и коначно на 90 минута против сваког противника
Осврнуо се Бахар и на промену извођача пенала.
"Букари је заслужио да изведе пенал, одлично ради, а играо је и на позицији која није његова на коју је навикао. Зато сам тражио да он изведе пенал", додао је Бахар.
Црвено-бели за викенд у првом колу Суперлиге дочекују екипу Војводине, док у септембру почињу групну фазу Лиге шампиона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.