Izvor: RTS, 26.Jul.2023, 11:03

ЦАС: Осасуна није избачена из Лиге конференције

Суд за спортску арбитражу (ЦАС) донео је одлуку да Осасуна не буде кажњена са избацивањем из Лиге конференција, објавио је шпански клуб.
Осасуна је била кажњена избацивањем од стране Уефа због случаја намештања из 2014. године. Уефа је казну донела >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на основу пресуде шпанског Врховног суда којим су чланови тадашње управе кажњени за корупцију и лажирање документације.

Осасуна се прво жалила Жалбеној комисији Уефа која је жалбу одбацила, али је Суд за спортску арбитражу (ЦАС) одлучио у корист Осасуне.
"С обзиром на нове доказе које је клуб доставио у своју одбрану, Уефа је закључила да је Осасуна жртва радњи које су се догодиле пре десет година. Уефа је закључила да Осасуна може да учествује у Лиги конференције", објавио је шпански клуб на званичном сајту.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.