Izvor: RTS, 26.Jul.2023, 10:59

Фудбалски клуб Црвена звезда промовисао дресове за нову сезону

Фудбалски клуб Црвена звезда представио је три гарнитуре дресова за предстојећу сезону.
Домаћа гарнитура опреме традиционално је црвено-бела, гостујући дресови су плави са грбом града Београда, док је трећа гарнитура бела са плавим и црвеним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << детаљима.

Фудбалери Црвене звезде ће премијерно у новим дресовима играти против италијанске Фјорентине на стадиону "Рајко Митић" у 20.00 уз директан пренос на Првом програму РТС-а.
Произвођач опреме за црвено-беле је као и претходих година италијанска компанија "Макрон". Звезда је први пут озваничила сарадњу са италијанском компанијом за спортску одећу 2017. године.
Фудбалери Црвене звезде на старту Суперлиге играју против Војводине на свом терену, меч је на програму у недељу, 30. јула, у 20.00.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.