Izvor: RTS, 25.Jul.2023, 18:12

Брони Џејмс, Лебронов син, доживео срчани удар, младић у стабилном стању

Осамнаестогодишњи кошаркаш Универзитета Јужна Калифорнија Брони Џејмс, син легендарног Леброна Џејмса, доживео је инфаркт на тренингу. Налази се на интензивној нези и у стабилном је стању, како се наводи у саопштењу портпарола породице Џејмс.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Леброн Џејмс јуниор, познатији као Брони, сада је у стабилном стању.
"Леброн и Савана желе да јавно пошаљу своју најдубљу захвалност и захвалност медицинском и атлетском особљу Универзитета Јужна Калифорнија за њихов невероватан рад и посвећеност безбедности својих спортиста“, наводи се у саопштењу.
Брони Џејмс (18) ове јесени ће бити бруцош на Универзитету Јужне Калифорније. Он је најстарији од троје деце Леброна Џејмса, звезде Лејкерса. 
После ове сезоне, Брони Џејмс би могао да изађе на НБА драфт. Његовом оцу је циљ да буде активан играч у моменту кад му син дође у лигу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.