Izvor: RTS, 22.Jul.2023, 15:18

Међедовић попут Кецмановића заустављен у полуфиналу Гштада

Срспки тенисер Хамад Међедовић није успео да оствари пласман у финале АТП турнира у Гштаду. Заустављен је у полуфиналу као и његов сународник Миомир Кецмановић.
Међедовић је поражен у полуфиналу Гшдата од Педра Качина са 2:0, по сетовима 6:3, 6:1 за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сат и пет минута игре.

Српски тенисер је одмах на почетку меча изгубио гем на свој сервис, што је Аргентинац Качин веома добро искористио и направио, касније се испоставило, недостижну прдност. 
До краја првог сета Качин је био офанзиван и није било простора да Међедовић узврати нападачком игром. 
У истом, офанзивном ритму Качин је наставио и у другом сету и већ у четвртом гему направио брејк - 3:1, а до краја је направио још један брејк и веома прибрано привео меч крају - 6:3, 6:1.
Качин ће играти у финалу против Алберта Рамоса-Вињоласа који је био бољи од Миомира Кецмановића
АТП турнир у Гштаду из серије 250 игра се за укупни наградни фонд од 630.705 евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.