Izvor: RTS, 21.Jul.2023, 07:53

Северина после голова на дебију за Партизан: Ово је тек почетак

Нови фудбалер Партизана Kсандер Северина изјавио је након утакмице са екипом Младости, да се нада да су два постигнута гола само једни до многих у наредној сезони
Фудбалери Партизана савладали су екипу Младости ГАТ резултатом 3:1 (3:1) у пријатељској >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << утакмици пред старт нове сезоне, а два гола на овом сусрету дао је Северина.
"Срећан сам због два гола у првој утакмици после доста времена. Надам се да су ово су прва два од многих голова у успешној сезони. Тренинг центар је одличан, саиграчи су добри према мени, свиђа ми се. Често сам са Kвинсијем Менигом, јер је он из Холандије. Упутио ме је прилично, много тога ме је научио", рекао је Северина.
Холанђанин каже да је ово тек почетак.
"Ово је почетак, првих 45 минута и надам се да ћу и у наредним утакмицама бележити минуте. После утакмице сам одрадио и део тренинга, како бих се што боље припремио за званичне дуеле", истакао је холандски нападач.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.