Izvor: RTS, 19.Jul.2023, 19:20

Кошаркашки клуб Црвена звезда дефинисао циљеве за предстојећу сезону

Кошаркашки клуб Црвена звезда одржао је редовну седницу Скупштине клуба на којој су усвојени циљеви за предстојећу сезоне, један од најважнијих је освајање четири трофеја у такмичењима у којима ће црвено-бели наступати.
Скупштина Кошаркашког >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << клуба Црвена звезда донела је одлуку да ће клуб до избора нове управе водити садашња која ће имати статус вршиоца дужности, као и да ће црвено-бели своје утакмице наредне сезоне играти у "Штарк арени".

"Редовној седници присуствовало је 40 од 56 чланова скупштине, а дневни ред састојао се од осам тачака. Председник клуба информисао је чланове скупштине о текућим темама, финансијским извештајима, дневном пословању клуба, плановима клуба за наредну сезону такмичарску 2023/2024. Такође, једногласно је усвојен и извештај о свим накнадама за играче, тренере и менаџмент у претходној и наредној сезони, али и циљевима првог тима у следећој такмичарској сезони", наводи се у саопштењу Звезде.
Дефинисани су и резултатски приоритети Црвене звезде у наредној сезони, а у саопштењу се наводи да су циљеви освајање сва четири трофеја.
"Једногласно су усвојени циљеви првог тима, а то је освајање трофеје у сва четири такмичења у сезони 2023/2024. Због тога, очекује се максимална подршка целокупне звездашке јавности. Такође, једногласно је од стране делегата усвојен предлог буџета клуба за наредну сезону, а подржан је и став клуба о наредним корацима које ће Црвена звезда учинити поводом новонастале ситуације у АБА лиги чији је Кошаркашки клуб Црвена звезда – сувласник. Све утакмице играће се у наредној сезони у "Београдској арени". Продаја сезонских карата почиње почетком септембра", истиче се у објави црвено-белих.
Током излагања извештаја председник клуба Небојша Човић захвалио се на помоћи Председнику Републике Србије, Влади Републике Србије, Граду Београду и спонзору, компанији "Меридианбет".
Нова редовна седница Скупштине Кошаркашког клуба Црвена звезда одржаће се почетком јесени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.