Izvor: RTS, 19.Jul.2023, 08:30

Директор Јувентуса: Фокусирани смо на Влаховића, ако стигне понуда причаћемо

Спортски директор Јувентуса Кристијано Ђунтоли изјавио је да ће о одласку Душана Влаховића размишљати једино ако стигне нека примамљива понуда.
Европски медији пишу да је за српског нападача заинтересовано више клубова, међу којима су најозбиљнији >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Челси и Бајерн.
"Чврсто верујемо у Душана. И фокусирани смо на њега. Сматрам да имамо одличан напад. Али, јасно је и да морамо да средимо рачуне. Па, ако стигне понуда која се не одбија. Колика понуда? Не бих се бавио сумама. Причаћемо о томе ако нека понуда стигне", рекао је Ђунтоли.
"Не могу у овом моменту да причам ни о једном играчу конкретно, јер смо тек на почетку прелазног рока. Имамо Влаховића, Кијезу, Милика и Кина, нападаче у које чврсто верујемо. Убеђени смо да имамо одличну базу у офанзиви", истакао је Ђунтоли.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.