Izvor: RTS, 18.Jul.2023, 11:44

"Вечити дерби" у петом, грчки у првом колу Евролиге

Евролига је на званичном сајту објавила календар такмичења за наредну сезону. У првом колу Панатинаикос и Олимпијакос играју грчки дерби, док ће вечити ривали паркет "Арене" делити у петом.
Кошаркаши Партизана на старту Евролиге гостоваће код >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Макабија 5. октобра, док ће Црвена звезда истог дана дочекати Асвел, објављено је на сајту елитног такмичења.
У првом колу Евролига је фановима спремила два дербија. Немачки дуел између Бајерна и Албе игра се 5. октобра, док ће Панатинаикос 6. у Оаки дочекати највећег ривала Олимпијакос.
Први "вечити дерби" је у петом колу 26. октобра, када ће Партизан дочекати Звезду, а други 4. јануара 2024. године. Фајнал-фор на програму је од 24. до 26. маја у Берлину.
И Партизан и Црвена звезда озбиљно су схватили наредну сезону. Црно-бели су сачували носиоце игре из претходне сезоне и доводе једног од најбољих кошаркаша у Европи тренутно Николу Миротића, вратили су Огњена Јарамаза и довели Матеуша Понитку.
Звезду је напустио велики број играча, али је довела Милоша Теодосића, Марка Симоновића, Мајка Тобија, Џоела Боломбоја и највеће појачање Шабаза Нејпира.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.