Izvor: RTS, 17.Jul.2023, 09:52

Спектакуларан дочек Месија у Мајамију

Легендарном Леонелу Месију приређен је спектакуларни дочек у Интеру из Мајамија у коме ће наставити каријеру до 2025. године. Манифестација на Флориди је имала и посебан назив “Ла ПресентаСион”, са нагаском на оном “си”, а зачињена је и великим ватрометом. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
На препуном стадиону уз овације навијача, најбољег играча Светског првенства дочекали су власници клуба Дејвид Бекам са браћом Хорхе и Хозеом Мас.

Уз овације навијача, узвикивње Леовог имена и вијорење аргентинских застава, на видео биму су Месију добродошлицу прижелели бројни некадашњи спортисти и тренутне звезде од бившег НБА аса Ману Ђинобилија, па до звезда из света музике попут Глорија и Емилио Естефана…
Интер из Мајамија већ у петак очекује први меч на коме би меси требало да дебитује у дресу са бројем десет, а прослављени аргентинац је емотивно реаговао и истакао да очекује сјајне резултате.
“Хвала Мајамију на овом пријему, на љубазности коју осећам откако сам стигао. Да будем искрен, веома сам срећан што сам овде и веома сам емотиван. Дошао сам са великом жељом да се такмичим и победим… Не сумњам да ћемо уживати и да ће се дивне ствари десити”, рекао је Меси.
Своје задовољство због његовог доласка у клуб истакли су и власници тима нагласивши да је то значајан тренутак за целу земљу.
“Време ће се од сада делити на оно пре и оно после Лионела Месија… Ово је наш тренутак. Тренутак да променимо фудбал у овој земљи”, рекао је Хорхе Мас.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.