Izvor: RTS, 16.Jul.2023, 20:26

Новак поручио да је изгубио од бољег играча, упутио емотивну поруку сину Стефану

После пораза у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараза, Новак Ђоковић је рекао да је изгубио од бољег играча. Најбољи српски тенисер доживео је пораз, а на крају није могао да сакрије сузе док се обраћао сину Стефану.
Новак Ђоковић честитао је Карлосу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Алкаразу на победи у финалу Вимблдона.
"Изгубио сам од бољег играча данас. Није било баш добро за мене, али јесте за Карлоса. Када је сервирао за победу, имао је невероватне ударце, то је било сјајно, свака част. Мислио сам да ћу имати проблеме с тобом на шљаци и бетону, не на трави, али се ове године и то променило. Невероватан је начин на који си се припремио за ову подлогу. Честитке теби и твом тиму", рекао је Новак.
Ипак, Ђоковић није у потпуности незадовољан учињеним у последње две седмице на теренима "Ол Ингланд клуба".
"Очигледно је да не волите да изгубите меч на оваквом нивоу, али кад се смире емоције, морам да будем захвалан на овом турниру. Можда је требало да изгубим нека друга финала, ево, сада се то изједначило", рекао је најбољи српски тенисер.
Новак је освојио два гренд слема ове сезоне и играо једно финале, али та чињеница није утешна за њега.
"Бићу можда сутра (поносан на остварено), данас не баш. Тешко је прогутати овако тесан пораз. Али ово су моменти због којих радимо сваког дана, на највећој сцени, на највећим теренима. Благословен сам што сам одиграо многе велике мечеве, укључујући и овај данас. Нисам успео да победим, изгубио сам од бољег играча. Идемо даље, још јаче", оптимистичан је Новак.
На крају, Ђоковић није могао да сакрије сузе док је слао поруку сину Стефану.
"Драго ми је што је мој син и даље ту, што се и даље смеје. Волим те, хвала што ме подржаваш, загрлићу те и можемо да се волимо и даље“, поручио је Ђоковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.