Izvor: RTS, 16.Jul.2023, 18:00

Млади кошаркаши Србије надиграли Немце за пето место у Европи

Мушка У20 кошаркашка репрезентација Србије надиграла је селекцију Немачке са 82:78 (21:14, 13:27, 29:20, 19:17) у борби за пето место на Европском првенству на Криту.
Тим који води тренер Ненад Чанак добро је ушао у меч и повео на самом старту а онда је успедило >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << неколико резултатских обрта на обе стране и меч је ушао у неизвесну завршницу.
Орлићи су ипак успели да у последња два минута игре уђу са пет пона предности и потом да одрже вођство до коначне победе.
Најефикаснији у тиму Србије био је Никола Шарановић са 26 поена, уз пет скокова, Михаило Петровић је додао 18 поена и пет асистенција, Филип Бранковић бројао до 12, Матија Белић убацио 11 поена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.