Izvor: RTS, 16.Jul.2023, 09:35

Вукчевић у Летњој лиги добар у поразу Вашингтона

Тристан Вукчевић одиграо је још једну респектабилну партију у дресу Вашингтон визардса који је у Летњој лиги изгубио је од Чикага 90:85.
Тристан је упркос великом броју промашаја меч завршио са двоцифреним учинком. Кошаркаш Партизана шутирао је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << скромних четири од 13 из игре од чега је било два од осам за три поена.
Вукчевић је ипак због агресивне игре испод обруча доста фаулиран па је промашаје компензовао поенима са линије пенала.
За 26 минута проведених на паркету постигао је 15 поена уз четири скока. Кошаркаш црно-белих током Летње лиге има просек од 12 поена и седам скокова по мечу.
Тим из престонице изабрао је кошаркаша Партизана као 42. пика на драфту прошлог јуна. Вукчевић солидно користи шансу која му је указана и могућност да остане у Сједињеним Државама није искључена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.