Izvor: RTS, 16.Jul.2023, 00:02

Тадић на путу за Истанбул, следе разговори с челницима Фенербахчеа

Новинарски инсајдер Фабрицио Романо објавио је фотографију на Твитеру на којој је Душан Тадић уз опис да капитен репрезентације Србије путује за Истанбул како би договорио услове ангажмана у Фенербахче.
Према информацијама које је Романо поделио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са корисницима Твитера, Тадић је отпутовао за Истанбул како би разговарао са челницима Фенербахчеа о наставку каријере у турском клубу.

"Душан Тадић слеће у Инстабул како би финализирао прелазак у Фенербахче. Тадић жели да настави каријеру у Европи, упркос двогодишњем предлогу уговора из Саудијске Арабије", написао је Романо на Твитеру.
Поред Романа и Фенербахче се огласио на Твитеру: "Фудбалер Душан Тадић долази у Истанбул на преговоре о трансферу са нашим клубом", стоји у објави на друштвеној мрежи.

Kапитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић недавно је напустио Ајакс. 
Тадић је у Холандију стигао 2018. године и од тада одиграо 214 утакмица, те постигао 105 голова и поделио 112 асистенција.
Холандски медији су писали да је Бешикташ понудио Тадићу уговор на две године, уз плату на годишњем нивоу од 3,5 милиона евра. 
Међутим, Романо је објавио нове информације у вези са новим ангажманом српског фудбалера.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.