Izvor: RTS, 15.Jul.2023, 22:52

Званично: Нанели остао у Партизану

Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели играће за црно-беле и у наредној сезони.
На званичном Твитер налогу Кошаркашког клуба Партизан објављена је фотографија на којој се налазе Џејмс Нанели и Зек Ледеј уз опис "Поново плешемо". 

Нанелију је на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << крају сезоне истекао уговор, али је кошаркаш одлучио да остане у тиму Жељка Обрадовића.
"Човек који је у сезони за нама постигао много одлучујућих кошева, остаје део 'Парног ваљка' који ће у наступајућој сезони бранити боје Партизана у домаћим, регионалном и европским оквирима", саопштили су црно-бели.
Из Партизана су истакли да ће Нанели носити број 21 и наредне сезоне.
Нанели је током каријере наступао у НБА лиги, а бранио је боје, између осталих тимова у Европи, Естудијантеса, Олимпије из Милана, Фенербахчеа, а у Партизан је стигао прошле године из Макабија.
Нанели је после Kевина Пантера, Зека Ледеја и Алексе Аврамовића четврти кошаркаш који је продужио уговор са Партизаном. 
У претходном периоду клуб су из прошлосезонске екипе напустили Данте Ексум, Матијас Лесор, Јанис Папапетру и Јам Мадар. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.