Izvor: RTS, 15.Jul.2023, 11:08

Рокас Гиедраитис ново појачање Црвене звезде

Кошаркашки клуб Црвена звезда потврдио је на друштвеним мрежама долазак литванског репрезентативца Рокаса Гиедраитиса у редове тима.
Литвански репрезентативац најновије је појачање тима са Малог Калемегдана.
Крилни кошаркаш иза себе има >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << најбољу сезону у којој је у просеку по мечу бележио 12 поена, 4,1 скокова и 1,5 асистенцију у Евролиги.
У Басконији је биран у идеалан тим шпанског првенства, а на Пиринејско полуострво је стигао као најбољи играч Бундеслиге где је играо за Албу.
Гиедраитис је током каријере играо за Лијетувос Ритас, Албу Берлин и Басконију.
Црвена звезда је једно време била заинтересована и за Николу Миротића, али бројни потписи у последња два дана јасна су назнака да су одустали од кошаркаша Барселоне који ће потписати за Партизан.
Звезду су у последњих неколико дана појачали Мајк Тоби, Џоел Боломбој и Адам Ханга, док се у везу са црвено-белима доводи и Шабаз Нејпир.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.