Izvor: RTS, 15.Jul.2023, 08:31

Никола Миротић на корак до Партизана

Кошаркаш Барселоне Никола Миротић постаће нови кошаркаш Партизана чим некадашњи репрезентативац Шпаније заврши споразумни раскид уговора са Барселоном, сазнаје Интернет портал РТС-а.
Крилног центра још две године везује уговор са клубом из >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Каталоније, али због смањивања свог буџета, Барселона је била приморана да се ослободи неколицине уговора међу којима је и Миротићев.
Претходних дана појавиле су се најаве да ће Миротић успети да се договори са Каталонцима, који треба да му исплате остатак новца који му следује у уговору.
Званична потврда о раскиду сарадње очекује се овог викенда, а потпис уговора са београдским црно-белима с којима се договорио у наредном периоду.
Кошаркаш пореклом из Црне Горе има завидну каријеру иза себе током које је наступао за низ великих клубова попут Реал Мадрида и Барселоне у Европи и Чикаго булсе, Милвоки баксе, и Њу Орлеанс пеликансе у НБА лиги.
Током прошле сезоне у редовима Барселоне у Евролиги бележио је 14 поена и пет скокова по мечу.
Миротић је поред свог кошаркашког ангажмана познат и као велики хуманитарац помажући највише угроженим породицама на Косову и Метохији.
Осим Миротића, црно-беле су појачали и Матеуш Понитка и Огњен Јарамаз, док су уговоре продужили Зек Ледеј и Кевин Пантер.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.