Izvor: RTS, 14.Jul.2023, 16:45

Младе српске рукометашице савладале Хрватице, још корак до пласмана на Светско првенство

Женска јуниорска репрезентација Србије савладала је вршњакиње из Хрватске резултатом 31:26 (11:12) у разигравању на Европском првенству које се одржава у Румунији и тако обезбедила борбу за 13. место које директно води на Светско првенство.
Изабранице >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Драгана Маркова су у Миовенију показале два лица, а после не баш доброг првог полувремена, у другом су заиграле много боље, преокренуле и стигле до победе.
Најефикасније у редовима Србије биле су Тамара Мандић са седам и Дуња Радевић са шест погодака, али је превагу пред крај утакмице донела сјајна голманка Теодора Вранић која је у кључним тренуцима одбранила неколико важних шутева.
Србија ће се за директан пласман на Светско првенство, које ће се играти у Северној Македонији следећег лета, борити у недељу против Исланда који је убедљиво славио против Северне Македоније, резултатом 35:29.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.