Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 15:01

Мениг: Имам добар осећај за наредну сезону

Фудбалер Партизана Квинси Мениг изјавио је да има добар осећај за наредну сезону и додао да очекује још појачања до краја прелазног рока.
Фудбалери Партизана се у Словенији припремају за нову сезону, а према речима фудбалера све иде по плану. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Тренирамо два пута дневно, играмо на свака четири дана, али, ово су припреме. Просто, неопходно је да овако радимо како бисмо спремни дочекали сезону", рекао је Мениг.
Партизан ће сутра, 14. јула, од 15 сати играти против Штурма из Граца. Мениг је истакао да ће Френк Кануте бити велико појачање за црно-беле.
"Имам добар осећај за предстојећу сезону. Чуо сам да ћемо доводити још неке играче, али генерално, заиста имам неки добар осећај за наредну сезону", навео је холандски фудбалер.
Мениг је истакао да му је жао што је Рикардо Гомеш напустио Партизан у летњем прелазном року.
"Нема Рикарда, што је за мене тешко, али сам срећан због њега. Морамо да наставимо даље и да радимо. Гомеш ми је много помогао приликом доласка у клуб у септембру 2021. године. Осећао сам се уз њега заиста сјајно. Што се Рикарда тиче, мислим да је добио сјајну понуду и прилику и много ми је драго због њега", додао је фудбалер Партизана.
Мениг је рекао да је задовољан пред почетак своје треће сезоне у Партизану.
"Сада познајем земљу, град, храна ми се свиђа, менталитет који има народ ми прија. Навикао сам се на све у клубу, на лигу. Језик не знам, али могу да разумем неке речи", изјавио је Мениг.
Нова сезона у Суперлиги Србије почиње 29. јула. Партизан ће играти у трећем колу квалификација за Лигу конференција.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.