Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 14:19

Красо: Црвена звезда је велики клуб, једва чекам пуну "Маракану"

Фудбалер Црвене звезде Жан Филип Красо изјавио је да је задовољан досадашњим припремама за нову сезону и истакао да једва чека да истрчи на терен "Маракане".
Црвена звезда је освојила турнир у Русији, пошто је остварила победе против Фенербахчеа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 3:1, Нефчија 4:0 и Зенита 2:1.

"Припреме у Русији су прошле у најбољем реду, много смо радили, на сваком тренингу се видела суштина онога што желимо да прикажемо на терену, а утакмице су најбољи пут да се спремимо за сезону. Остварили смо три победе против добрих тимова, освојили турнир и мислим да можемо да будемо задовољни", рекао је Красо.
Красо је у летњем прелазном року стигао у редове шампиона Србије. и истакао да се брзо адаптирао у тим шампиона Србије.
"Саиграчи су одлични, срећан сам што сам у Звезди, заиста је све у најбољем реду. Имам осећај да играмо много дуже заједно, утисак је да сам се већ уиграо са екипом, а и победе говоре у прилог томе. Јесу припреме, али је битно и да побеђујеш. Свестан сам да је Звезда велики клуб", додао је Красо.
Нападач из Обале Слоноваче је истакао да је изузетано задовољан радом са новим тренером Црвене звезде Бараком Бахаром.
"Имамо сјајан стручни штаб, знају шта хоће са екипом, прихватили смо то и видимо резултате на терену. Радићемо на томе да будемо што бољи", рекао је фудбалер Црвене звезде.
Красо је навео да верује да ће "Маракана" бити пуна на свакој утакмици.
"Много порука добијам од навијача, али не стижем свима да одговорим. Ипак, лепо је, радује ме кад видим да су узбуђени због тога како играмо. Упућен сам да је у току продаја сезонских улазница, и надам се да ће нам навијачи куповином тих улазница показати поверење, а ми ћемо дати све од себе да га оправдамо, тако да једва чекам да осетим атмосферу Маракане. Надам се да ће трибине бити пуне увек, а не само у Лиги шампиона", закључио је Красо.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.