Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 11:29

Селектор ватерполиста Србије Урош Стевановић саопштио списак играча за СП

Селектор ватерполо репрезентације Србије Урош Стевановић саопштио је списак од 15 играча који ће наступити на предстојећем Светском првенству у Фукуоки, саопштио је Ватерполо савез Србије. Светско првенство у Фукуоки ће бити одржано од 14. до 30. јула.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Србија ће на Светском првенству играти у групи са Шпанијом, Црном Гором и Јужном Африком.

На списку селектора се налазе: Бранислав Митровић, Владимир Мишовић, Страхиња Рашовић, Марко Радуловић, Сава Ранђеловић, Ђорђе Лазић, Вук Милојевић, Радомир Драшовић, Никола Јакшић, Филип Јанковић, Немања Убовић, Ђорђе Вучинић, Василије Мартиновић, Марко Димитријевић и Богдан Гавриловић.
У стручном штабу поред Уроша Стевановића су тренери: Стефан Ћирић, Дарко Билић, Жарко Петровић, Милош Остојић, кондициони тренер Дајана Зоретић, физитерапеути Владимир Радовић и Алекса Николић и доктор Никола Репац.
Србија ће први меч на првенству одиграти 17. јула против Шпаније у 13.30 часова по централноевропском времену, а два дана касније састаће се са Јужном Африком у 10.30 сати.
Изабраници Уроша Стевановића ће последњи меч у групи одиграти 21. јула са Црном Гором од 6.30 часова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.