Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 10:38

Српски кошаркаш Урош Плавшић постигао седам поена у победи Атланте над Минесотом

Кошаркаши Атланте победили су ноћас у Лас Вегасу екипу Минесоте резултатом 99:93 у мечу Летње НБА лиге. Српски кошаркаш Урош Плавшић добрим учинком је допринео победи свог тима.
Најефикаснији у екипи Атланте био је Тајрис Мартин са 25 поена, док је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << српски кошаркаш Урош Плавшић постигао седам поена и имао је два скока за 17 минута на терену.

Српски центар из Ивањице после одличних игара у НЦАА за Тенеси Волунтирсе успео је да се избори за место и у НБА Летњој лиги у саставу Атланте.
У пораженој екипи најбољи је био Брендон Вилијамс са 23 поена.
У осталим ноћашњим утакмицама Летње НБА лиге, постигнути су следећи резултати: ЛА Клиперс - Мемфис 83:74, Голден Стејт - Далас 96:98, Торонто - Детроит 90:94, Оклахома - Индијана 98:87, Њујорк - Орландо 82:80, Денвер - Јута 91:96 и ЛА Лејкерс - Бостон 90:95.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.