Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 10:19

Огњен Јарамаз се вратио у Партизан

Српски кошаркашки репрезентативац Огњен Јарамаз потписао је двогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је шампион АБА лиге. Јарамаз се после две сезоне вратио у свој матични клуб за који ће носити дрес са бројем 10.
Јарамаз је претходне две сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << играо за Бајерн, а са клубом из Минхена играо је у Евролиги.

Јарамаз (27) је играо за "црно-беле" у кадетским категоријама, а за први тим Партизана играо је од 2019. до 2021. године. Он је са Партизаном освојио два Купа Радивоја Кораћа и АБА Суперкуп, а 2020. је проглашен за најкориснијег играча у финалу националног купа 2020. године.
Јарамаз је играо за Мегу, Смедерево и Бургос. Он је прво појачање Партизана у летњем прелазном року.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.