Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 21:32

Сергеј и званично у Ал Хилалу

Фудбалски клуб Ал Хилал објавио је да је досадашњи члан Лација и српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић потписао уговор са тимом из Саудијске Арабије.
Детаљи трансфера нису саопштени, али италијански медији наводе да је Лацио пристао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << да српског репрезентативца прода за 40 милиона евра.
Милинковић-Савић ће наводно у новом клубу зарађивати 20 милиона евра по сезони.
Ал Хилал је на свом званичном Твитеру објавио видео снимак српског фудбалера, који је потврдио да наставља каријеру у овом клубу.
Милинковић-Савић ће у новом клубу играти са Рубеном Невешом и Kалидуом Kулибалијем, који су пре неколико недеља стигли у Ал Хилал.
Овај клуб је прошле сезоне освојио треће место у Професионалној лиги Саудијске Арабије.
Милинковић-Савић (28) је у млађим категоријама играо за Спортинг, Грацер и Војводину. Он је сезону 2014/2015. провео у Генку, а онда је појачао Лацио.
Српски фудбалер је за римски клуб одиграо 341 меч и постигао је 69 голова.
За репрезентацију Србије наступио је на 43 утакмице и седам пута се уписао у листу стрелаца.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.