Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 19:18

Меси: Бог ће ми рећи када да престанем да играм за Аргентину

Аргентински репрезентативац и нови фудбалер Интера из Мајамија изјавио је да ће се опростити од националне селекције кад му Бог каже.
Меси је прошле године освојио титулу шампиона света са Аргентином, једини трофеј који му је у каријери недостајао, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << али омалени гаучос не размишља о репрезентативној пензији.
"Искрено, не знам до када. Мислим да ће се то догодити када буде требало. Kад успете све да освојите, једино што вам преостаје је да уживате. Бог ће рећи када ће тај тренутак доћи. Логично, због мојих година, сигуран сам да ће то бити ускоро. Али не знам тачно када ће бити право време. Размишљам о свакодневном уживању у свему лепом. Није било лако проћи кроз све изазове последњих година у репрезентацији. Имали смо срећу да будемо шампиони света и да освојимо Kопа Америку", истакао је Меси.
Меси је завршио двогодишњи уговор са Пари Сен Жерменом и сад се окреће новом клубу.
"Мој менталитет и моја глава се неће променити и трудићу се, где год да се налазим, да дам максимум за себе и за клуб, како бих наставио да играм на највишем нивоу. Задовољан сам одлуком коју сам донео. Спреман и нестрпљив да се суочим са овим новим изазовом", закључио је Меси.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.