Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 15:15

Челници Ал Хилала послали званичну понуду Фуламу за Александра Митровића

Челници Ал Хилала из Саудијске Арабије послали су званичну понуду на адресу Фулама у висини од 30 милиона евра за српског фудбалера Александра Митровића, пренео је Скај Спортс.
Како наводи Скај Спортс, тренер Ал Хилала Жорж Жесус жели да види у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тиму Митровића, а челници клуба су спремни да плате 30 милиона за откуп уговора 28-годишњег Србина.
Нису саопштени детаљи око потенцијалне плате Митровића у Саудијској Арабији, а додаје се да се очекује одговор из Фулама, преноси исти извор.
Фулам највероватније неће прихватити прву понуду јер сматрају да српски голгетер вреди више.
Митровић није једини српски репрезентативац који је на листи жеља клуба из Ријада, према наводима италијанских медија близу доласка у Ал Хилал је и Сергеј Милинковић-Савић из Лација за 40 милиона евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.