Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 10:01

Филип Петрушев остаје у Филаделфији по завршетку Летње лиге

Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев остаће у НБА лиги потврдио је тренер Севентисиксерса Ник Нерс.
Тренер Филаделфије Ник Нерс изјавио је у подкасту код Тајриса Максија да ће Филип Петрушев бити члан ротације у регуларној сезони НБА лиге. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Дајемо велику минутажу младим момцима. Џејден Спрингер, Лу Кинг и Филип Петрушев биће играчи који ће бити у ротацији наредне сезоне. Хоћемо тактички да се изградимо", рекао је тренер Севентисиксерса. 
Српски кошаркаш за екипу из Града братске љубави у досадашњим току летње лиге бележи 10 поена и шест скокова по мечу.
“Осећам се сигурније, знам шта да очекујем и био сам спремнији у односу на прошлу и претходну годину. Нисам био у доброј форми као сада. Мислим да је то приметно и зато мислим да сам доста бољи ове године“, рекао је Петрушев.
Осталан Филипа Петрушева у НБА лиги компликује његово потенцијално играње за репрезентацију на Мундобаскету овог лета јер ће Филаделфија можда затражити од њега да остане у Америци и припрема се са тренерима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.