Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 09:12

Јам Мадар напушта Партизан, потписаће за Фенербахче

Израелски кошаркаш Јам Мадар напустио је екипу Партизана и постаће нови кошаркаш Фенербахчеа преноси специјализовани кошаркашки сајт Баскетњуз.
Партизан упркос жељи није успео да задржи плејмејкера екипе због доста уносније понуде коју је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кошаркаш добио од Фенербахчеа.
Мадар је у уговору имао клаузулу којом годину дана пре истека уговора може да напусти средину уколико добије понуду која му више одговара.
Израелац је трећи кошаркаш који је напустио црно-беле после Јаниса Папапетруа и Матијаса Лесора који су постали нови играчи Панатинаикоса који прави екипу која је респектабилан кандидат за освајање Евролиге наредне сезоне.
На излазним вратима Партизана су и Џејмс Нанели и Данте Егзум који упркос најавама да се вратио у НБА лигу и потписао за Далас још увек званично није напустио екипу.
Мадар је прошле сезоне у Евролиги бележио шест поена уз скок и скоро две асистенције, а у највећем броју утакмица био је и стартер.
Мадар је прошле сезоне понео и награду најбољег кошаркаша у успону најјачег европског клупског такмичења.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.