Izvor: RTS, 11.Jul.2023, 23:08

Меси слетео у Мајами, право са Бахама на потпис за Интер

Аргентински фудбалер Лионел Меси допутовао је у Мајами уочи званичног потписивања уговора са Интером, преноси шпанска "Марка".
Меси је приватним авионом слетео на аеродром у Форт Лодердејлу. Шпански медији наводе да је аргентински фудбалер стигао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на Флориду са Бахама где је провео одмор са породицом.
Аргентинац је претходне две сезоне играо за Пари Сен Жермен, а по истеку уговора са шампионом Француске одлучио је да настави каријеру у Интеру из Мајамија.
Амерички клуб је прошле недеље најавио догађај под називом "Откривање" за 16. јул на свом стадиону на коме ће Меси бити представљен као ново појачање Интера, који је недавно преузео аргентински тренер Херардо Мартино.
Меси би у дресу новог клуба требало да дебитује 21. јула против мексичког Круз Азула.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.