Izvor: RTS, 11.Jul.2023, 22:53

Квалификације за ЛШ - Зрињски и Олимпија славили, Струга без голова против Жалгириса

Кренуле су квалификације за Лигу шампиона. Првак Премијер лиге Босне и Херцеговине славио је на гостовању код јерменског Урартуа са 1:0 љуљбанска Олимпија је победила Валмиеру из Летоније са 2:1, док је шампион Северне Македоније Струга играла без голова против Жалгириса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Виљнуса.
Поготком Матеја Сенића у 89. минуту, првак Премијер лиге Босне и Херцеговине Зрињски стекао је минималну предност против јерменског Урартуа, пред реванш у Мостару.
Освајачи титуле у Северној Македонији, екипа Струге је у литванском Виљнусу играла 0:0 против Жалгириса. 
Словеначка Олимпија из Љубљане је са 2:1 победила летонску Валмиеру. Мустафа Нукић у 40. и Руи Педро у 74. минуту донели су сигурну предност домаћем тиму. Смањио је Меиса Диоп у 88. минуту.
Зрињски и Струга своје реванше играју 18. јула, Олимпија дан касније.
Резултати првог кола квалификација за Лигу шампиона:
Урарту - Зрињски 0:1
Линколн - Карабаг 1:2
Жалгирис - Струга 0:0
Хамрун - Макаби Хаифа 0:4
Олимпија - Валмиера 2:1
Раков - Флора 1:0
Партизани - Бате Борисов 1:1
Балкани - Лудогорец 2:0
Клаксвик - Ференцварош 0:0
Шамрок - Бреидаблик 0:1
Среда
Астана - Динамо Тбилиси
ХЈК - Ларне
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.