Izvor: RTS, 11.Jul.2023, 18:05

Олајинка: Већ сам се прилагодио, размишљам о Лиги шампиона

Фудбалер Црвене звезде Питер Олајинка изјавио је да се прилагодио црвено-белима и додао да већ размишља о Лиги шампиона.
Фудбалери Црвене звезде увелико обављају припреме за нову сезону. Шампион Србије налази се у Русији где ће у среду, 12. јула, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од 18.30 у Санкт Петербургу играти против Фенербахчеа.

"Добро је бити део тима, тренирати и адаптирати се на саиграче. За сада све протиче у најбољем реду, ту смо једни за друге, причамо, дружимо се. Идем дан по дан, трудим се да се што боље међусобно упознамо. Тренинзи су врло захтевни, али навикао сам на то. Знамо да се спремамо за Лигу шампиона и само нам је то у глави", рекао је Олајинка.
Звезда је у Русији до сада одиграла утакмице против домаћина, екипе Зенита и Нефчија из Бакуа, црвено-бели су из оба дуела изашли као победници.
Олањинка је истакао да су навијачи Црвене звезде имали прегршт похвала на његов рачун.
"Одиграли смо одличне утакмице, јер захтеве са тренинга преносимо на терен. Свакодневно тренирамо како би играли добро колективно уз индивидуалне квалитете, као што тренер тражи од нас. Играли смо против добрих противника и победили смо, све иде добро. Добио сам много похвала од навијача, али нажалост нисам могао да одговорим на све. Сад нам следи дуел против одличног ривала - екипе Фенербахчеа, са нестрпљењем чекамо меч који може да нас одведе до освајања турнира. Без обзира што је фаза припрема, веома је важно да редовно побеђујемо како би подигли самопоуздање за предстојеће изазове у Лиги шампиона и првенству", истакао је фудбалер Црвене звезде.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.