Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 19:02

Победа младих кошаркаша против Црне Горе за крај лигашког дела ЕП, у осмини финала против Италије

Млада кошаркашка репрезентација Србије, играчи узраста до 20 година, савладала је Црну Гору 75:69 и тријумфом окончала такмичење у Групи Б. Противник у осмини финала шампионата на Криту биће Италија, а меч је на програму у среду од 17.30.
Млади српски >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << кошаркаши одиграли су неизвестан меч на Криту, али су у завршници задржали предност стечену крајем треће и почетком последње деонице и привели меч крају.
Најефикаснији у српском тиму био је Михаило Петровић са 17 поена, Матија Белић додао је 12 поена, уз 9 скокова, док је Филип Бранковић убацио 10 поена.
Србија је такмичење у групи завршила са две победе и једним поразом, на другом месту на табели, иза Шпаније.
Следи слободан дан у Ираклиону, а турнир се наставља у среду, утакмицама осмине финала, а Србија ће играти против Италије, трећепласиране екипе из Групе А.
Тај дуел на програму је у среду од 17.30.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.