Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 17:52

Лари Насар избоден ножем у затвору, превезен у болницу

Бивши лекар америчке гимнастичке репрезентације Лари Насар, који је осуђен на 175 година затвора због злостављања гимнастичарки, данас је више пута избоден ножем у затвору током туче са другим затвореником.
Насар се тренутно налази у болници и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у стабилном је стању, преноси Би-Би-Си.
Према писању медија, Насар је задобио пнеумоторакс, познатији као "пуцање плућа", након што је два пута убоден у врат и у леђа и шест пута у груди.
Он је током суђења признао да је сексуално злостављао спортисткиње у својој клиници на Универзитету у Мичигену, а такође се изјаснио кривим и за поседовање дечје порнографије.
Насара је за сексуално злостављање оптужило више од 330 жена и девојака, међу којима и четворострука олимпијска шампионка Симон Бајлс.
УСАГ, национално тело за гимнастику у САД, пристало је да плати 380 милиона долара Насаровим жртвама, док је држава Мичиген постигла нагодбу од 500 милиона долара са жртвама злостављања.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.