Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 14:46

Диркетор Чукаричког Матијашевић: На Маракани је требало да играмо европске мечеве, ипак Лесковац

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић рекао је за клупски сајт да ће популарни "брђани" у следећој сезони бити још јачи него у претходној у којој су били трећи и тако обезбедили играње групне фазе најмање Лиге конференција.
Матијашевић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је говорио о појачањима и трансферима у екипи.
"Доласком Ћаласана, Суботића и Вукашина Јовановића покрили смо место штопера, наравно уз наше младе играче. У офанзиви смо довели шпица Зе Марија и са позајмица вратили Бојицу Никчевића и Милутина Видосављевића. Кад је у питању голманска позиција, после одласка Поповића, дошли су Филиповић и Самуровић. Видећемо ко ће остати до краја прелазног рока, али сматрам да ћемо бити јачи него прошле године, пре свега јер су се играчи уиграли, нарочито странци, Бадамоси и Сисоко. Брзо почиње првенство, па ћемо видети. Уколико нешто зафали, додаћемо за Европу", истакао је Матијашевић на почетку разговора.
Матијашевић је упитан и о могућем доласку Вељка Симића који је слободан играч после одласка из Војводине. 
"Више нема шансе да Симић дође. Разговарао сам са његовим агентима, отворено сам дао понуду, рекли су да ће се јавити до поласка екипе на Блед, али се нису јавили. Симић је одличан играч и одличан дечко, рекао сам да је моја жеља, али пошто се нико није јавио, неће доћи у Чукарички", истакао је спортски директор "бело-црних".
Истакао је да неће бити распродаје екипе. 
"Искрено, одбили смо добру понуду, не желим да кажем за ког играча да не бих реметио неке ствари у свлачионици. Одбили смо баш због тога јер желимо да освојимо неки бод у Лиги конференције. Жеља ми је прођемо групу, али још увек је рано да причамо о томе јер и не знамо у којем такмичењу ћемо играти. Битно нам је због клупског и националног коефицијента да направимо резултат у Европи", додао је Матијашевић.
Кад је реч о игрању у Европи, пријавили су у Чукаричком прво стадион Црвене звезде, па потом онај у Лозници, на крају ће играти у Лесковцу.
"На крају, како видим, биће Лесковац. Маракана не може, јер је представник Лиге шампиона. Не може ниједан други клуб да игра. То нисмо знали. Ми смо пријавили Маракану, Лозница има неких техничких проблема око стадиона. Добио сам информацију од Бранислава Недимовића, баш смо били у контакту, да ће највероватније бити Лесковац. Мислим да ће ту доћи више навијача, да подржи Чукарички. Хтели смо Лозницу, имали смо тај предлог први. То су нови стадиони, за Чукарички ће бити само лакше јер мислим да ће трибине бити доста добро попуњене", закључио је Матијашевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.