Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 13:40

Мијатовић: Лига шампиона са Црвеном звездом је мој сан

Фудбалер Црвене звезде Јован Мијатовић изјавио је да је срећан што ће "црвено-бели" наредне сезоне играти у Лиги шампиона.
Црвена звезда се тренутно у Русији припрема за нову сезону, а на турниру у Санкт Петербургу победила је Зенит (2:1) и Нефчи (4:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> "Одлично радимо, сви смо максимално фокусирани и жељни да се наметнемо новом стручном штабу. Припреме су напорне, али знамо да од септембра играмо Лигу шампиона и да је услов за врхунски фудбал да физичка спрема буде беспрекорна. За сада све протиче сјајно, уигравамо се, атмосфера је одлична и све то се пресликава на терену. Мислим да су и звездаши задовољни како смо изгледали против Нефчија и Зенита", рекао је Мијатовић, преноси званични сајт клуба.
Он је истакао да је задовољан како су "црвено-бели" одиграли оба меча на турниру у Русији.
"Пресингом смо успели у обе утакмице да надиграмо ривала. Све оно с тренинга преносимо на терен и то изгледа врло добро, а подсећам да су још увек припреме и да можемо само бољи да будемо. У среду нас чека утакмица са Фенербахчеом и наравно да желимо да освојимо престижан турнир", додао је млади фудбалер Црвене звезде.
Мијатовић је признао да већ сада размишља о Лиги шампиона.
"Звездино сам дете, волим овај клуб и наравно да сам узбуђен што ћемо играти Лигу шампиона. Већ сад мислим о пуној Маракани", закључио је Мијатовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.