Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 13:11

Барселона не жели да врати Нејмара

Фудбалски клуб Барселона одбио је преговоре с бразилским репрезентативцем Нејмаром у вези с повратком играча Пари Сен Жермена у екипу с Ноу кампа, преноси сајт "Гол".
Нејмар (31) је играо за Барселону од 2013. до 2017. године, а онда је прешао у ПСЖ.
Међутим, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бразилски фудбалер је незадовољан статусом у француском клубу због чега је затражио од менаџера да почне преговоре са Барселоном.
Руководство каталонског клуба не жели да врати Нејмара из два разлога. Барселона је у тешкој финансијској ситуацији и не може да понуди Нејмару велику плату. Он има уговор са ПСЖ-ом до јуна 2025. године, а зарађује 40,8 милиона евра по сезони.
Гол наводи да Барселона не жели да врати Нејмара и због тога што би Бразилац могао да унесе немир у свлачионицу каталонског клуба, који би утицао на резултате екипе са Ноу кампа у свим такмичењима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.